Партия Има такъв народ“ няма да се коалира в парламента

...
 Партия Има такъв народ“ няма да се коалира в парламента
Коментари Харесай

Партията на Слави каза условията си за коалиция

 

Партия „ ИТН “ няма да се коалира в Народното събрание с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати „ ИТН “ ще реши с кои от другите политически сили ще договаря. Това съобщи в Шумен зам.-председателят на групировката Тошко Йорданов и прикани за висока изборна интензивност, предава БНР.

Мажоритарен избор в два тура, един лев партийна дотация и електронно гласоподаване са целите на партията " ИТН ", от които тя няма да отстъпи при възможни договаряния с други политически обединения, изрично съобщи заместник-председателят Тошко Йорданов.

" Евентуално могат да влязат в Народното събрание като нови обединения, с изключение на нас " Демократична България " и може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но, в случай че се случи, може да има диалози с тези нови обединения. Но те започват от мажоритарен избор в два тура, един лев дотация и електронно гласоподаване. Оттук започват диалозите! Това е нещото, от което няма мърдане ".

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, сподели още Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР